[ceph-users] ceps-deploy won't install luminous

Ragan, Tj (Dr.) tj.ragan at leicester.ac.uk
Wed Nov 15 02:11:46 PST 2017


Yes, I’ve done that.  I’ve also tried changing the priority field from 1 to 2, with no effect.


On 15 Nov 2017, at 09:58, Hans van den Bogert <hansbogert at gmail.com<mailto:hansbogert at gmail.com>> wrote:

Never mind, you already said you are on the latest ceph-deploy, so that can’t be it.
I’m not familiar with deploying on Centos, but I can imagine that the last part of the checklist is important:

http://docs.ceph.com/docs/luminous/start/quick-start-preflight/#priorities-preferences

Can you verify that you did that part?

On Nov 15, 2017, at 10:41 AM, Hans van den Bogert <hansbogert at gmail.com> wrote:

Hi,

Can you show the contents of the file, /etc/yum.repos.d/ceph.repo ?

Regards,

Hans
On Nov 15, 2017, at 10:27 AM, Ragan, Tj (Dr.) <tj.ragan at leicester.ac.uk> wrote:

Hi All,

I feel like I’m doing something silly.  I’m spinning up a new cluster, and followed the instructions on the pre-flight and quick start here:

http://docs.ceph.com/docs/luminous/start/quick-start-preflight/
http://docs.ceph.com/docs/luminous/start/quick-ceph-deploy/

but ceph-deploy always installs Jewel.

ceph-deploy is version 1.5.39 and I’m running CentOS 7 (7-4.1708)

Any help would be appreciated.

-TJ Ragan
_______________________________________________
ceph-users mailing list
ceph-users at lists.ceph.com
http://lists.ceph.com/listinfo.cgi/ceph-users-ceph.com



-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ceph.com/pipermail/ceph-users-ceph.com/attachments/20171115/86360634/attachment.html>


More information about the ceph-users mailing list